«ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ»

19 жовтня 2022 року відбулося засідання круглого столу, до якого було залучено студентів спеціальностей 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) і 091 Біологія. Організатором заходу на тему «Впровадження здоров’язберігаючих технологій в освітній процес» виступила  доцент кафедри біології та методики її навчання Світлана ЛЮЛЕНКО.

Засідання круглого столу передбачало виступи студентів  з питань збереження здоров’я як однієї з найбільших людських цінностей; характеристики та типології основних здоров’язберігаючих технологій; дотримання основних правил здоров’язбереження та впровадження головних принципів  здоров’язберігаючої педагогіки; необхідності зміцнення фізичного здоров’я та підвищення потенціалу здоров’я методами фізичної підготовки, фізіотерапії, аромотерапії, загартування, гімнастики, фітотерапії.

Також студенти продемонстрували  здоров’язберігаючі технології, зокрема, поділилися досвідом виконання руханки,  освоїли технологію виготовлення подушечок для сну з ароматичними травами,  приготували та пригостилися фіточаями.